Collectie

Boeddha

 

Oosterse kunst.nl heeft een enorme collectie beelden. Prachtige replica’s uit verschillende landen en eeuwen en gemaakt van verschillende materialen.

U vindt bij ons bronzen beelden uit Thailand, houten beelden uit Bali, lavastenen tuinbeelden uit Java, met goudbewerkte beelden uit Nepal en Tibet.

Daarnaast treft u ook een verzameling kunstofbeelden uit China en Thailand aan.

De boeddhabeelden van Oosterse kunst.nl passen in elk interieur en de bezitters beleven er enorm veel plezier aan !

 

 

Hindoe-beelden

Radha-Krishna-28cm-3100gram Lakshmi-20cm-1950gram

Ganesha-19cm-2250gram Ganesha- 15 cm-1450gram
Binnen het hindoeïsme zijn er naast de hoofdgoden: Brahma, Vishnu, en Shiva nog vele andere bekende en minder bekende goden.

Onze lievelingsgod Ganesha – de god van de wijsheid en brenger van geluk – is prominent aanwezig. Maar ook de dansende Shiva neemt een belangrijke plaats in. Nergens zul je zo’n verzameling hindoebeelden aantreffen als bij

Oosterse kunst.nl

 

Nepal – Tibet

 DSC00035DSC00027

Oosterse kunst.nl heeft zich gespecialiseerd in Nepalese en Tibetaanse kunst

Wij gaan regelmatig op reis om Nepalese en Tibetaanse beelden, rituele attributen, trompetten, gebedsmolens, schelpen, fossielen, klankschalen, Tibetaanse kastjes, gebedsboeken, thangka’s en nog vele andere authentieke voorwerpen en attributen in te kopen.

Onze collectie is steeds wisselend, omdat we altijd op zoek zijn naar bijzondere niet alledaagse beelden en voorwerpen. Ook worden de attributen zoveel mogelijk direct bij kleine familiebedrijfjes ingekocht.

 

Uw Huis

 

Oosterse kunst kun je heel goed combineren in elk interieur

Voor uw huis vindt u bij ons leuke goudkleurige Thaise kastjes en tafeltjes, prachtige grandfoulards, rijkbewerkte kussenslopen en kleden, Himalaya zoutlampen en selenietlamp en nog veel meer leuke woonaccessoires.

IMG_9213

Mineralen

 

Oosterse heeft een grote verzameling mineralen . Wij verkopen van eenvoudige knuffel- en gezondheidssteentjes tot prachtige ruwe mineralen en geodes. U vindt bij ons de bekende mineralen zoals:

Amethist, rozekwarts, bergkristal, lapis lazuli, carneool , turquois , maar ook minder bekende mineralen als celestine , labradoriet, chrysocolla en nieuwetijdsstenen als larimar en morganiet.
In onze winkels hebben we informatie over de helende werking van de mineralen.

Wij hebben ook fossielen als : ammonieten, haaietanden en versteend hout.

Daarnaast verkopen we veel sieraden met mineralen: hangers, armbanden, oorbellen en ringen.

 

 

Wierook

 DSC00151

Het gebruik van wierook is zowel bij jong als oud heel populair. Niet verwonderlijk: Wierook zuivert, beschermt en verbetert de sfeer in het algemeen.

Door wierook wordt ons zenuwstelsel minder belast en komen de zenuwen tot rust. Elke geur heeft een bepaald effect, maar kan verschillend zijn voor ieder persoon.

Op Oosterse kunst.nl treft U alleen kwaliteitsmerken aan. Wij leveren de bekende merken en geuren als: Nag champa, Bharath Darshan, Spiritual Guide en uiteraard alle overige geuren van de producenten: Hem, Padmini etc.

Ook verkopen wij Tibetaanse wierook en Japanse wierook, wierookkegels en kerkwierook.

Een aanrader is ons huismerk YogaStyles, een natuurzuiver wierook.

Daarnaast treft u een uitgebreid assortiment branders aan.

 

 

Etherische olie en geurolie

 DSC00144

Oosterse kunst.nl verkoopt zowel etherische olie – ook wel essentiële olie genoemd – die in verschillende verdunningen en kwaliteiten leverbaar is.

Wij verkopen het merk: Volatile

Daarnaast verkopen wij ook geurolie. Geurolie is een parfummengsel hoofdzakelijk bedoeld voor gebruik in aroma- of geuroliebranders om een speciale geur in een kamer, een huis of een winkel te brengen.

Geurolie is dus niet bedoeld voor aromatherapie !

Oosterse kunst.nl verkoopt de geurolie van de producent J.R.International uit India.